Nieuwsbrief

Ontvang onze aanbiedingen als eerste!


Ultherapie

Face of bodylift zonder operatie, nu ook voor buik, heupen, benen, billen en armen!

 

Face of bodylift zonder operatie: Ultherapie!

Ultherapie is een niet invasieve ultrageluid behandeling. In de medische wereld wordt ultrasone energie al ruim 50 jaar veilig en effectief toegepast. Deze methode wordt in ziekenhuizen ook gebruikt voor o.a. echo- en duplexonderzoek en niersteenvergruizers.

Huidveroudering/ verslapping (vooral de hals) verraadt meedogenloos onze leeftijd. Nog niet zo lang geleden was voor een jonger, strakker gezicht, hals of decolleté alleen een operatie de oplossing. Een veel voorkomend probleem is de verslapte huid van bovenarmen, billen, buik en binnenkant van dijen. Dit alles is nu verleden tijd. 

Deze in Nederland nog vrijwel nieuwe behandeling wordt ook door dermatologen gebruikt omdat het effectief huidverslapping tegen gaat. Het uiteindelijke resultaat wordt na 3 tot 6 maanden bereikt.

(klik om te vergroten)
Ik was bang voor eventuele pijn, maar dat bleek enorm mee te vallen.
Het was af en toe tamelijk warm, maar echt pijn deed het niet.Hoe werkt Ultherapie?

Ultherapie stimuleert de aanmaak van nieuw collageen door middel van ultrageluid.

Er wordt een applicator op deze behandelende huid geplaatst waarna een beeld op een scherm inzicht geeft in de opbouw van de huid. De behandelaar kan nu op de exacte diepte en op de juiste plaats gefocuste energie afgeven. Hierdoor zal de aanmaak van nieuw collageen worden gestimuleerd. Meteen na de behandeling word het liftende proces in werking gezet. Een Ultherapie-behandeling werkt zes maanden door. Het resultaat is dat uw huid geleidelijk verstrakt en zo gelift word.

Meestal is slechts één behandeling voldoende.

Langdurig wetenschappelijk onderzoek in Amerika heeft aangetoond dat bij negen van de tien personen een duidelijk zichtbare lift te zien was. Zowel het gezicht, hals, decolleté en de behandelde delen van het lichaam waren significant verstevigd en gelift.

Ultherapie is een face of bodylift zonder snijden of plastische chirurgie.

 

Ultherapie is pijnloos

Iedereen ervaart pijn anders. Over het algemeen wordt een tijdelijke zachte prikkeling of lichte warmte ervaren. Heel af en toe ervaart men een prik. Onze klanten beschrijven de Ulthera behandeling als aangenaam warm en licht tintelend. Dit wordt veroorzaakt door de ultrasone energie waarop Ultherapie is gebaseerd.

 


Na de ultherapie behandeling

Na de behandeling kunt u direct verder met uw dagelijkse bezigheden. In het uiterste geval zou uw huid enkele uren enige roodheid of een lichte zwelling kunnen vertonen. Dit in tegenstelling tot plastische chirurgie waar de herstelperiode enkele weken duurt. Bij een behandeling van de armen of benen zou ca een à twee dagen een beurs gevoel kunnen hebben. Bij een behandeling aan buik, billen of rug zult u daar geen hinder van hebben.

Na de behandeling, en de weken erna, is het belangrijk om voldoende te drinken, het liefst 1,5 tot 2 liter per dag. Dit is erg belangrijk en mag niet vergeten worden. De behandelde gebieden willen nu nieuw colagen aanmaken en daarvoor is voldoende drinken écht een noodzaak. 

 

Hoeveel Ultheraphie behandelingen zijn er nodig?

In de regel volstaat slechts één behandeling van ongeveer 30 minuten tot twee uur voor een langaanhoudend resultaat. Afhankelijk van de conditie van de huid en leefstijl, zoals onbeschermde blootstelling aan zon, onvoldoende drinken of slaapgedrag kan na 6 maanden een vervolgbehandeling nodig zijn. Mocht dit echt nodig zijn hanteren wij hiervoor andere prijzen.

 

 

Samenvattend

Ultherapie is een face en body lift zonder operatie of plastische chirurgie. Voor een halslift zonder snijden, een wenkbrauwlift, voorhoofdslift of kaaklijnversteviging hoeft u niet meer naar de plastisch chirurg. Als enige in Flevoland kunnen wij ook de binnenkant van de armen en bovenbenen, buik, rug en de billen behandelen. Bij de behandeling van het lichaam neemt ook het volumen (vet) af. Dit is meetbaar in centimeters. Ook voor deze behandeling hanteren wij Good Looks Almere prijzen, goede en eerlijke prijzen dus. 

 

Kijk hier voor een uitleg over de behandeling door dokter OZ

 

Ervaringen van klanten