Nieuwsbrief

Ontvang onze aanbiedingen als eerste!


Cryolipolyse/ Coolsculpting

Geheel pijnloos vet verliezen door bevriezen Wat is Cryolipolyse / Coolsculpting?

Cryolipolyse is vet verliezen door bevriezen. Het is ontwikkeld door dermatologen van de Harvard Medical School. Dermatologen hebben ontdekt dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Hierdoor is het mogelijk om alleen de vetcellen te behandelen zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen.

U stoort zich mateloos aan hardnekkige vetophopingen in het lichaam die maar niet weg willen? Wie kent ze niet die zadeltassen of lovehandles om maar iets te noemen.
In slechts één behandeling wordt een reductie van 20 tot 22% van het onderhuidse vetweefsel bereikt en uiteindelijk afgevoerd.

Cryolipolyse is een veilige en makkelijke manier om overtollig (plaatselijk) vet te verwijderen. Het enige dat u zelf moet doen is ca. twee liter water en/of thee per dag drinken.

 

Voor wie is Cryolipolyse / Coolsculpting geschikt?

Voor personen met een BMI onder de 32 is Cryolipolyse de ideale oplossing. Op sommige plaatsen zijn en blijven vetophopingen zitten die maar niet weg willen, ook al eet u gezond en beweegt u voldoende. Met Cryolipolyse behoort dit tot verleden tijd.

Een cryolipolyse behandeling is niet alleen een uitkomst voor dames, maar zeker ook voor heren. Sommige heren hebben last van borstvorming (gynaecomastie). Dit kan het dagelijkse leven behoorlijk beïnvloeden. Kleding die ruimer gedragen moet worden of niet naar het zwembad, sportschool of de sauna durven is erg lastig. Met sporten of minder eten zal het vet in de borsten (mannen) helaas niet afnemen. 

 

Hoe werkt Cryolipolyse / Coolsculpting?

De behandelkop wordt doelgericht op uw probleemgebied geplaatst. In de behandelkop zitten niet alleen koelplaten maar er is ook een zuigsysteem ingebouwd. Deze behandelkop verwarmd de vetcellen eerst kort tot 39,5°C om ze dan tot 10 C te koelen. Tijdens de behandeling voelt u de kou amper of helemaal niet. Door deze behandeling wordt in slechts één keer 20 tot 22% reductie van het onderhuidse vetweefsel bereikt en verwijdert. Klinische onderzoeken en onze ervaring bewijzen dat de behandeling met Cryolipolyse effectief, pijnloos én veilig is.
 

De behandeling door bevriezing is geheel pijnloos en gebeurt zonder verdoving, zonder injecties en er komt geen operatie aan te pas. Bovendien is er geen herstelperiode, waardoor u meteen na de behandeling de draad weer kan oppakken. Direct na de behandeling voelt uw huid koud aan. Ook zou het kunnen dat er sprake is van roodheid of een beetje blauw zien. Dit is met ca een uur weer verdwenen. Afhankelijk van de hoeveelheid vetcellen kan men genoeg hebben aan één of meerdere behandelingen. Over het algemeen zijn drie behandelingen aan te bevelen voor een goed resultaat. 

 

De te behandelen gebieden

  • taille
  • heupen
  • bovenarmen
  • bh-randjes

 

  • buik
  • maag
  • billen

 

  • dijen
  • binnenkant knieën
  • borsten bij heren

 

De resultaten

Na de eerste behandeling duurt het enkele weken voor u het eerste resultaat kunt zien. Let wel, een behandeling werkt vier tot zes maanden door. Het niet al te snelle afvoeren van de losgemaakte vetcellen heeft als voordeel dat uw huid de benodigde tijd krijgt om weer zijn oude vorm aan te nemen. Uw huid gaat niet verslappen. Wij werken met de allernieuwste Cryo apparatuur waardoor u al na vier weken een vervolgbehandeling mag hebben. Uiteraard mag het ook na zes tot uiterlijk acht weken. Het proces van het lichaam om op natuurlijke wijze de vetcellen af te voeren duurt iets langer. Daarom is een goed resultaat pas na twee tot vier maanden zichtbaar. Als eerste zult U merken dat de kleding ruim gaat zitten. De verwijdering van vetcellen door bevriezing is blijvend. Vetcellen die immers verwijderd zijn, komen niet terug.

Let op! Onze nieuwste Cryolipolyse / Coolsculpting machine werkt met vier handles tegelijk. Dit betekent dat u voor een behandeling van meerdere zones maar uiterlijk een uur nodig heeft. Voor dat de behandelkoppen op uw te behandelende zones worden geplaatst zal de behandelaar uw vet opmeten. Deze, uw persoonlijke, gegevens worden dan in de machine geprogrammeerd. Zo wordt de behandeling op uw lichaam afgestemd. Exacter kan het niet.

 

(klik om te vergroten)Contra Indicaties:

Kanker, Lever en/of nier-aandoening, diabetes, acute ontsteking, recentelijke operatie op de te behandelende gebieden, immuunziektes (AIDS, HIV), menstruatie op de dag van behandeling, besmettelijke ziekten en huidziekten, trombose, koorts, zwangerschap/borstvoeding, zware hartklachten, personen in bezit van pacemaker en epilepsie. Dit wil niet zeggen dat de behandeling voor u niet in aanmerking komt. Wij adviseren om uw arts hierover te raadplegen want in de meeste gevallen mag het alsnog.


Ervaringen van klanten