Nieuwsbrief

Ontvang onze aanbiedingen als eerste!

 

Cavitatie Vacuüm RF

verwijdert vet definitief, zonder chirurgische ingreep!

Cavitatie is dé nieuwste ontwikkeling op het gebied van vetverwijdering en staat praktisch gelijk aan een Liposuctie.

Met Cavitatie rekent u onder andere definitief af met lovehandles, zadeltassen en zwembandjes.

Zowel voor dames als heren! Bij heren behandelen wij met succes ook de borsten.


Een kostbare en gevaarlijke chirugische ingreep (Liposuctie) is tegenwoordig niet meer nodig om van uw vet af te komen. lees verder >>>De nieuwe generatie apparatuur bij Good Looks Almere

Wij beschikken over het allernieuwste Cavitatie-instrument dat recentelijk op de markt is gekomen, de Med Sculpt Vacuüm RF. Uit onderzoek van de Inspectie van Volksgezondheid blijkt dat deze apparatuur volkomen veilig en effectief is. Onze apparatuur voorkomt een slappe huid, maar maakt deze elastisch en soepel. U houdt dus geen "losse huid" over.


Liposuctie zonder naalden

De behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via ultrasone geluidsgolven. Deze afgebroken vetcellen worden getransporteerd naar de lever. Dankzij het lymfatische systeem en de bloedcirculatie, verlaten de vetcellen op natuurlijke wijze het lichaam.

Deze methode is pijnloos en kent vele voordelen ten opzichte van chirurgische Liposuctie: u hoeft niet onder narcose, u hoeft niet te herstellen en u houdt geen littekens over. Bovendien kost Cavitatie slechts een fractie van Chirurgische Liposuctie! Let ook op onze vaste dagen prijzen!

Lees verder >>> De voordelen

 
  • Effect van een liposuctie
  • Vet definitief weg
  • Meetbaar resultaat na 1 behandeling
  • Geen narcose of injecties
  • Geen operatie
  • Geheel pijnloos
  • Geen herstelperiode
  • Geen littekens


 


Voor wie is Cavitatie geschikt?

Cavitatie is in principe geschikt voor iedereen, toch zijn er indicaties waarbij cavitatie niet mogelijk is. Contra-indicaties zijn onder andere: obesitas, ziekten en afwijkingen van de leverfunctie, hartproblemen (pacemaker), diabetes, metalen prothesen nabij of op de te behandelen gebieden of stofwisselingsziekten.

Zones die niet behandeld mogen worden zijn: hoofd en hals, oksels, anale zone, knieholte, handen, gelaat, decolleté, borsten (borsten wel bij heren), genitale organen, enkels en voeten.

 

 

Ervaringen van klanten