Nieuwsbrief

Ontvang onze aanbiedingen als eerste!

 

Spray Tan

Egaal bruin in 10 minuten

Snel bruin worden? Na het succes in meer dan 15 landen, waaronder de USA, Verenigd Koninkrijk en Nieuw Zeeland is Vani-T Airbrush Tanning verkrijgbaar in Nederland.

 

 

 

 

Nu gratis Spray Tan!


Met een spaarkaart krijgt u de 6e Spray Tan hélemaal gratis!

  

Prachtig egaal bruin bij GoodLooksAlmere

 


Vani-T is in al deze landen uitgeroepen tot beste veilige spray-tanning in toonaangevende mode- beautymagazines en wordt gebruikt over de hele wereld door talloze visagisten, modellen en beroemdheden zoals de Kardashians, Victoria Beckham, Lady Gaga en Rihanna om een paar bekende mensen op te noemen. Onze spray tan is volledig veilig dus ook geschikt tijdens de zwangerschap. Geen fake kleur of oranje kleur omdat Vani -T op uw eigen pigment werkt. Heeft u een zonneallergie of last van psoriasis mag u alsnog met onze tan gesprayd worden. Volledig veilig dus. Wij behandelen ook mannen en kinderen. Kinderen? Denk aan optredens zoals musicals of voor bij het maken van foto's.

 

Vani-T Facts:

• Geschikt voor alle huidtypes
• Geschikt tijdens de zwangerschap
• Geeft een mooie glans en bronzen kleur
• Blijft gemiddeld 7 dagen en trekt natuurlijk weg
• Hydrateert, verzacht en verstevigt de huid
• Geen fake-tan geur of kleur
• Verhult cellulitis en striemen
• Geen veroudering van de huid en/of rimpels

• Mogelijkheden voor mensen die niet bruin kunnen worden
• Onmiddelijk een gebruinde huid al na één behandeling
• Je voelt je fantastisch en zo zie je er ook uit
• Het is snel, Spray Tanning duurt ca 10 minuten
• Goed voor je huid!
• Geen kans op huidkanker door UV-straling!
• Geen kans op een verbande huid (erytheem)
• Kortom: Vani-T is geschikt voor iedereen!

 

 

 

Voor de behandeling:

Wij raden u aan om de dag voor de Spray tan behandeling uw lichaam te scrubben en een bodylotion te gebruiken. De dag van de tanning geen bodylotion of dag cremé na het douchen gebruiken.

Schoonheidsbehandelingen zoals harsen en scheren kunt u beter de dag voor de behandeling doen. Mocht u meteen na uw werk na ons toe komen of gewoon niet zonder Make-up de deur uit kunnen dan verwijderen wij voor u uw vloeibare make-up, dag cremé en/of poeder. Mascara en Lipstick mag blijven zitten.

    

Tijdens de behandeling:

Een spray-tanbehandeling duurt ongeveer 10 minuten. U kunt tijdens de behandeling ervoor kiezen om een bikini te dragen, topless of geheel ontkleed te zijn: aan u de keus. De liquid zal nog 3 uur nodig hebben voor een volledige ontwikkeling.

De ontwikkelingstijd, 3 of 8 uur, is afhankelijk voor welke liquid u kiest. Wij hebben verschillende liquids van het wereldmerk Vani-T in ons assortiment. 


Mocht u zelf weinig of geen pigment hebben, zelfs na drie maanden Spanje nog geen kleurtje hebben, dan is de Fusion voor u een aanrader. Deze speciale formule haalt pigment eruit waar u het bestaan niet van wist.

De inwerktijd hiervan is 8 uur.

Mensen die wél pigment hebben kunnen de snelle formule van drie uur gebruiken. Dit is vooral in de zomer erg handig. Deze is met 3 uur volledig uitgewerkt en u zou na 3 uur al mogen douchen. In ons assortiment hebben wij ook een liquid die met maar een uur inwerktijd u al van een mooie kleur voorziet. Waar u ook voor kiest, een ding is zeker: u ziet er stralend uit! Voor alle huid tinten hebben wij de juiste liquide in huis.

Beslist geen oranje of en andere fake kleur!

  

Na de behandeling:

Het is aan te raden om wijde, loszittende donkere kleding te dragen en pas na de volledige inwerktijd te douchen. Na het douchen (na de inwerktijd) kan u uw gebruikelijke make up gaan gebruiken. Behalve lipstick en mascara, dat mag meteen. Niet sporten, nat worden of zweten voor dat u gedoucht bent. De door ons gebruikte liquid werkt op uw eigen pigment en garandeert u daarom ook altijd een natuurlijke tint.

De dag waarop u een spray-tan heeft gehad adviseren wij te douchen alvorens naar bed te gaan omdat het overtollige liquid zou kunnen gaan vlekken (nachtelijk zweten). Na het douchen insmeren met een bodylotion op waterbasis maakt dat uw kleur langer mooi blijft. Door u 1 à 2x per dag in te smeren met bodylotion heeft u langer plezier van de spray tan. Na het douchen de huid droog deppen. Het gebruik van bodylotion of cremé, ook zonnebrandlotion, waar olie in is verwerkt, is niet aan te raden. Olie verstopt namelijk uw pories. Succes verzekerd.


Ervaringen van klanten