Nieuwsbrief

Ontvang onze aanbiedingen als eerste!

 

 

Altijd de nieuwste apparatuur in huis.

Good Looks Almere heeft altijd de nieuwste, FDA en Ce goedgekeurde (laser-) apparatuur in huis. Sinds 2014 ontharen wij succesvol ( pijnloos ) met de SHR Diar Medical Laser, de opvolger van IPL. SHR ontharen heeft meerdere voordelen zoals: na de behandeling meteen de zon in kunnen, kortere afstand tussen de behandelingen, alle huid en haarkleuren. Doordat wij met de SHR machine achterelkaar door kunnen flitsen zullen de haren ook gelijkmatiger verwijdert worden. Een ander voordeel is dat u minder lang in de stoel hoeft te zitten.

 

Waarom kiezen zoveel mensen voor ons?

Good Looks Almere is een deskundige praktijk met een informele en prettige sfeer. Eerlijkheid, discretie, privacy en uitstekende service staan voorop! Omdat er geen dure reclamecampagnes worden gevoerd en wij NIET met zorgverzekeraars samenwerken kunnen wij de prijzen laag houden. De behandelingen zijn zo voor een ieder toegankelijk. Wij beloven u geen onzinnige dingen, niets dat niet waar gemaakt kan worden.

Na een goed advies wordt voor u de tijd genomen om u met zorg en professionaliteit te behandelen. Alle behandelingen vinden daarom ook uitsluitend plaats op afspraak.

De praktijk bevind zich op een mooie lokatie aan de Noorderplassen West, waar u GRATIS kunt parkeren. De behandelkamers zijn ruim, sfeervol en warm ingericht. Good Looks Almere maakt altijd als eerste in Almere/Flevoland gebruik van de allernieuwste (laser) apparatuur waarvoor wij ook gecertificeerd zijn.


Good Looks Almere is vakkundig en betrokken

Een goed advies is advies op maat. Good Looks Almere is dé gecertificeerde specialist van Almere. Onze website schetst slechts een algemene indruk van onze diensten. Wilt u ook een passend advies? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Ervaringen van klanten